Röd Korall halsband 'Livsglädje'
Art Nr KK209

Ta fram Guninnan & din Kraft i dig när du bär detta Kristallsmycke!

Detta unika handgjorda smycke är gjort i enlighet med dess andliga egenskaper som kristallerna bär fram. Detta smycke ger bäraren Livsenergi, Glädje & Lust.

Det är gjort av unik effektfull Röd korall Berlock 925 Silver bestående av Röd korall cabochon kvalité A och två skimmrande sötvattenspärlor. Själva halsbandet består av Röd korall grenar, 925 Silver pärlor, Tjeckiska fasetterade pärlor & Silveröverdragen glaskula och Sötvattenspärlor. Låset och Wire är inte silver.

Denna otroligt vackra 'kalksten' (korall är ingen mineral enl. geologin utan ett utvändigt skelett till ett litet blötdjur och färgerna blir efter den miljö den vuxit i)

Den röda Korallen ger Sexualitet och Livsenergi. Den förstärker förbindelsen med jorden och stimulerar glädjen i vår egen kropp. Korallen sägs öka mot och lust, den utstrålar stark maskulin energi. Korall är en av dem 5 heliga stenarna hos tibetaner och Indianer, den används som skydd mot 'det onda ögat'. Den är en skyddssten för resor över vatten. Den stärker bild och formförmågan och är utmärkt att meditera med. Korallen stimulerar till inre positivaförändringar. Den röda korallen väcker intensiva passioner och bär med sig entusiasm och kreativitet. den verkar fysiskt och psykiskt samlande på sin bärare.

Halsbandet mäter 49cm och berlocken mäter 5,5cm.

Pris SEK 1275.00

Order
  


| Varukorg | Kassan |