Charoit Halsband - 'Ljusbärare'
Art Nr KK30

Ta fram Guninnan & din Kraft i dig när du bär detta Kristallsmycke!

Detta unika handgjorda smycke är gjort i enlighet med dess andliga egenskaper som kristallerna bär. Detta smycke ger bäraren Ljus, Frid & Andlighet

Det är gjort av unik effektfull Charoit Berlock i 925 Silver bestående av Charoit cabochon kvalitét A, vacker Biwapärla och en juvelslipad Ametist i kvalitét AA. Själva halsbandet består av Ametistchips, 925 Silver pärlor, Tjeckiska fasetterade pärlor & Silveröverdragen glaskula och Sötvattenspärlor. Låset är ett Silverhjärta 925.

Charoiten ger Integration och Samling. Denna sten är mycket komplex i sin sammansättning, det ingår bla. svart Dendrit och gyllene Calcit och innehåller bla. Kisel & Järn. Den aktiverar kronchakrat och leder dig på din väg mot Ljusets tjänst. Du kan vila dig i dig själv, känna dig fridfull & lugn. Skapar balans mellan de två polerna. Stimulerar tankar och känslor att gå i mer andlig riktning. Ger oss full yillit! Allt som sker i våra liv har en mening. En stark kristall som söker upp känslor och obalanser som renas med dess energi. Andlighet & Rening är också egenskaper som bäraren av dessa kristaller får med sig på sin väg.

Halsbandet mäter 49cm och berlocken mäter 6,5cm.

Pris SEK 1375.00

Order
  


| Varukorg | Kassan |