Använd en ba gua för att öka Chi och Harmoni!
Art Nr LOT-1

Denna förenklade ba gua kan du använda när du vill lösa blockerad eller negativ energi i någon del av ditt liv. Perfekt kickstart på det nya året!

Feng Shui rekommenderar förändring av färg, struktur eller form för att upprätthålla och skapa harmoni. Feng Shui arbetar efter principen att öka flödet av Chi (livsenergin, liknande den indiska prana) där den söker upprätthålla balansen i makrokosmos universella mönster och anvisningar och element (jord, eld, vatten, trä och metall) tillsammans med mikrokosmos individuella mönster i ditt liv och leverne.

Ett rum eller en byggnad (hus, lägenhet, arbetsplats) delas upp med hjälp av en schablon/mall, en ba gua där varje sektor korresponderar med en färg och en del av livet. Rutsystemet nedan är en förenklad version av en riktig ba gua.

Energin kan ökas med hjälp av rätt placerat lämpligt föremål, symbol, bild, växt eller kristall. Dessa kristaller skall helst vara klara, fasetterade och gnistrande varianter för att kunna lysa och liva upp mörka och tråkiga områden.

Vill du öka energi eller lösa svårigheter i speciella områden i livet använd denna ba gua för att placera kristaller i passande färger i det område du vill påverka i hemmet eller i ditt rum.

Pris SEK 00.00

Order
  


| Varukorg | Kassan |