Hur man kan använda orakelkorten
Art Nr LOT-3

Hur Orakelkorten kan användas

Det finns flera sätt att använda orakelkorten. Det går inte att misslyckas. De är enklare än en Tarotlek och behöver inte krångliga utläggningar. Även en nybörjare kan göra tydliga tolkningar av korten som verkligen stämmer. Korten kan antingen användas till vägledning för den allmänna livssituationen eller till specifika frågor. För att få svar på dina frågor kan du dra enstaka kort eller göra olika kortläggningar. Nedan följer en beskrivning av hur korten kan användas. Du kan läsa mer i de häften som följer med varje lek.

Dra ett kort för dagen! (vår egen orakel-favorit) Börja din dag med att dra ett kort som inspirerar och väcker tankar på hur du kan göra det bästa av dagen. Lår din intuitivitet guida dig.

Ställ en fråga. Ställ en specifik eller allmän fråga. Detta kan du göra tyst inom dig eller uttala högt. Du kan göra detta åt dig själv eller åt någon annan. Var tydlig när du ställer din fråga och undvik frågor med ja och nej svar.

Lägg ut korten/dra ett kort. Lägg korten i en specifik läggning eller dra ett enskilt kort. Du kan se förslag på några kortläggningar i stycket: Olika kortläggningar. Du kan också göra kortläggningar som du känner till från förut eller hitta på egna. Det finns inget rätt eller fel.

Tolka korten. Börja med att tolka korten intuitivt. Se på bilderna och var uppmärksam på inre förnimmelser och känslor. Du kan därefter läsa i vägledningshäftet till korten.

Pris SEK 00,00

Order
  


| Varukorg | Kassan |