Charoit - Trumlad
Art Nr LOTCH10G

Mineralinfo:

Fyndort - Endast i 'River Charo' i Sibirien.

Denna komplexa mineral innehåller bl. Kisel, Järn, Potatissum, Sodium, Calcium, Barium, Strontium, Syre, Silikon & Hydrogen. Det svarta är inklusioner av Aegerine.

Nyckelord: Avslöjar de tjänster & livsval du egentligen vill utöva. Andlighet & Rening. Rensar upp inre negativitet, skyddar & healar.

Element: Vind Chakra: Själsstjärnan/Soul star- ovan kronan (8.e) Kron (7.e), 3:e ögat (6:e), Solar plexus (5.e), Rot (1.a) & Jordstjärnan/Earth star - under fötterna.

Charoit är en mycket andlig kristall som hjälper till vid rening av oss själva. Den låter oss vila i oss själva. Den ger oss tryggheten i att det finns en mening med allt som sker i vårt liv. Charoiten arbetar utmärkt på vår eteriska kropp med djuprensning och balansering.

Rörelse och flöde är själva essensen av Charoiten som är en mycket stark sten, den främjar harmoni på djup nivå. Som de flesta lila och purpur färgade stenar så kombinerar den de olika aspekterna i livet så som energierna för rött som står för praktisk läggnig, handling och engagemang samt blått för lugn, fred och avskildhet. Den uppmuntrar till förståelse i livet och dess skeenden, hjälper oss acceptera och stödja förändringar. Lugnande vid åtstramade känslor och ger ett rofylt perspektiv. Hjälper oss sätta självmedvetenheten först.

Pris SEK 45.00

Order
  


| Varukorg | Kassan |