Rökkvartsspets 210gr
Art Nr LOTskS210

Polerad Rökkvartsspets, 74mm hög o 51mm bred. Kanalisering + litet fönster. STOR, kvalité AA, med vackra inre spektran.Rökkvartsen sitt namn till trots symboliserar rening och ju mörkare den är ju mer ljus drar den in i dig! Vi måste bara ta oss igenom mörkret innan vi kan finna vårt ljus. Den är välgörande och renande på alla slags negativa känslor och fysiska smärtor. Den rensar luften så väl mellan människor som i rummen i våra hem. Rökkvartsen grundar oss och håller oss kvar på jorden i vår verklighet.

Kristallen kallas kanaliserings-kristall när den största av ytorna i termineringen är sjukantad och bakom denna kan man se en trekantad yta. Den är mest lämpad av alla för att 'ställa in'/kanalisera sig på information av olika slag. Inom numerologi står sju för visdom och intuition och tre står för kommunikation. kristallen kommuniserar visdom till oss och från oss. Dett akan utnyttjas för egen eller andras utveckling. Den är ett bra hjälpmedel vid all slags healing. Du arbetar med denna kristall i vänster hand, med tummen på den sjukantade ytan. Så småningom blir detta inte lika noga när ni fårr kontakt. Du kan arbeta med andra som inte är fysiskt närvarande, men du måste alltid be om lov först! Det du ger får du tillbaka.

Fönster-kristallen är den mest personliga av alla kristaller. Den representerar fönstret in i själen och är en utpräglad meditationskristall. Genom meditationen kan du 'se' in i dig själv, du kan se var du behöver heala dig själv. Du kan också nå din inre vägledare och ni kan tillsammans nå djup insikt till underliggande problem, sedan kan du heala dessa obalanser.

Rening & Ljus i mörkret, Information & Vetskap, Insikt & Meditation

Alla våra spetsar är noga utvalda av oss och kommer från Brasilien. De är alla unika!

Pris SEK 630.00

Order
  


| Varukorg | Kassan |