Zincite 'Man-Made' ej Mineral
Art Nr LOTzinzit

Zinc Oxide, kan innehålla mangan och järn.

Zincite är en mycket sällsynt mineral, och har hittats i New Jersey, men bara som mycket små, medelstora korn-kristaller.

Våra Zincite kommer från Polen, den enda källan i världen för Zincite kristaller av denna storlek. De bildades genom en oväntad olycka när förhållandena blev precis rätt i stora skorstenar i en Zinc smält-anläggning i Polen, dessa fantastiska kristaller växer på insidan av skorstenar. Det är resultatet av en tillfällig brott i zinksmältverkets vägg. Betydande förändringar i temperatur och lufttryck inne i ugnen skapar förutsättningar för att stödja spontan tillväxt av dessa kristaller i lufthålen och kanaler skorstenarna. Vi har några av de sista kvarvarande kommersiellt tillgänglig Zincite i världen. Vi vet inte om vi kommer att kunna få tag i fler när denna leverans är borta.

Zinciten stimulerar personlig makt, fysisk energi och kreativitet. Stimulerar elektrisk ström i kroppen. Hjälper till att få bort energiblockeringar. Främjar samarbete. Ökar mental klarhet och perception. En mycket "laddad" kristall. Motsvarande Chakra är beroende av färgen på kristallen. De finns i alla färger från gul-orange-röd till grön.

Vad god ange önskad färg vid beställning

Pris SEK 175.00

Order
  


| Varukorg | Kassan |