Änglarökelse - Angel of Abundance
Art Nr R1372

Den underbara kraften från överflödets ängel kommer att öppna dina ögon för den verkliga rikedom i ditt liv. Ingredienser: Myrra, Vetiver, sandelträ, jasmin m.m.

Den nya änglarökelsen från erkända Holy Smoke, är handrullad av 100% naturliga substanser. Beståndsdelarna är noggrant sammansatta i enlighet med änglakrafterna. Tona in på änglarnas värld, de är mycket nära vid er sida. De guidar och leder...

Då inte många vet vad Vetiver är har jag sökt fram lite fakta; Vetiver är ett gräs, Chrysopogon zizanioides. Ur dess rottrådar utvinns en bärnstensfärgad olja som doftar fantastiskt. Vetivergräset växer främst på Java, Haiti, Madagaskar, Réunion och El Salvador. Vetiveroljan doftar möjligen lite sommarregn, men är framförallt en av de grundtoner som används för att skapa en klassisk träig parfym doft. Förekommer även som en grundkomponent och basnot i många av de klassiska herrparfymerna, dels för att den håller kvar de ofta väldigt lättflyktiga citrusnoter som många traditionella herrdofter domineras av.

Pris SEK 48.00

Order
  


| Varukorg | Kassan |