Änglarökelse - Angel of Serenity
Art Nr R1373

Med denna rogivande ängel vid din sida får du lugnet att möta alla saker i livet utifrån dig själv. Ingredienser: Guggul, valeriana rot, lavendelolja m.m.

Den nya änglarökelsen från erkända Holy Smoke, är handrullad av 100% naturliga substanser. Beståndsdelarna är noggrant sammansatta i enlighet med änglakrafterna. Tona in på änglarnas värld, de är mycket nära vid er sida. De guidar och leder...

Eftersom inte så många vet vad Guggul är så har jag samlat lite information; I Indien, Nepal och Tibet är Guggul även känt som Loban (Vi har en rökelse som heter T.T. Loban - doftar underbart sött) och är där en utav de viktigaste ingredienserna för medicinska, andliga och magiska syften. I Ayurveda är Guggul den mest betydelsefulla hartsen när det gäller at sänka det farliga kolestorolet och höja det goda kolestorolet (dock ej via denna doft-produkt). Guggul används i vitaliserande syfte och för att avgifta nervsystemet. Den har en behagligt söt doft och skapar en underbar atmosfär. Egentligen är guggul - kåda från ett litet ökenträd, commiphora mukul, utbredd i västra Indien.

Pris SEK 48.00

Order
  


| Varukorg | Kassan |