Änglarökelse - Angel of Hope
Art Nr R1375

Hoppets ängel stärker din tilltro och tro och tar dig tillbaka till ljusare tankar. Ingredienser: Olibanum, Tulsi, Himalya-ceder m.m.

Den nya änglarökelsen från erkända Holy Smoke, är handrullad av 100% naturliga substanser. Beståndsdelarna är noggrant sammansatta i enlighet med änglakrafterna. Tona in på änglarnas värld, de är mycket nära vid er sida. De guidar och leder...

Då inte många vet vad Tulsi är har jag sökt fram lite fakta; Tulsi är en basilika. Tulsi betyder på Sanskrit "den ojämförbara". Helig basilika som örten även kallas är en av huvudörterna i den Ayurvediska traditionella indiska läkekonsten. Örten har i tusentals år använts i den Ayurvediska läran, och är en helig ört inom Hinduismen. Örten används för att motverka stress, stärka immunförsvaret, men även för att ge energi både vid infektioner såsom influensa, mot förkylningar och magproblem.

Olibanum; Finns som harts och används då t. rökelse, rumsdoft etc. Har en andligt och spirituellt uppklarnande verkan och fungerar som en länk mellan den fysiska och den mer eteriska verkligheten. Den ger en rogivande, renande atmosfär som är behjälplig vid meditation och ritualer. Olibanum har en söt, varm doft med en solig, gyllene karaktär. Den finns även som olja som utvinns ur hartsen och används inom aroma, parfym etc. Den kallas även Virak, det kan vara en utmärkt olja att använda vid meditation, då den anses ge en djupare andning och lindra stress. I ångestladdade situationer kan Olibanum ingjuta en känsla av självförtroende. Olibanum uppskattades redan av våra förfäder som läkemedel vid sårläkning och på grund av sina hudföryngrande egenskaper. Råvaran till denna olja, hartsen som i Bibeln kallas kort och gott "rökelse", är ett av de äldst kända doftämnena. Dess destillerade eteriska olja beskrivs första gången i Europa på 1400-talet. Frankincense är moderväxten (Boswellia carterii och besläktade arter). Linné hade med den i Pharmacopaea Holmiensis ca 1740.

Pris SEK 48.00

Order
  


| Varukorg | Kassan |