Änglarökelse - Angel of Confidence
Art Nr R1376

Förtroendets ängel hjälper dig att lita på dig själv och ljusets krafter som alltid omger dig. Ingredienser: Loban, sandelträ, neem, ros m.m.

Den nya änglarökelsen från erkända Holy Smoke, är handrullad av 100% naturliga substanser. Beståndsdelarna är noggrant sammansatta i enlighet med änglakrafterna. Tona in på änglarnas värld, de är mycket nära vid er sida. De guidar och leder...

Då inte många vet vad Neem är har jag sökt fram lite fakta; Neemolja är en halvfet och doftande olja. Traditionell indisk olja inom Ayurveda. Används i regenererande produkter för torr och omtålig hud (även för håret). Neemolja har en antibakteriell och svampdödande effekt. Bra vid acne, hudskador som skrubbsår, psoriasis och vid skrubbsår. Bra hårolja vid mjällproblem. Används ofta som ett naturligt insektsavvisande medel pga av sin doft. Det skall vara en alldeles speciell doft på denna Neem. Neemträdet är ett 20-25 meter högt träd som ursprungligen växer i Indien och Burma. Numera finner man även trädet i Västafrika och Sydostasien. Trädet kan leva i upp till 200 år, och är ett städsegrönt träd, ett träd som inte fäller sina löv. Neem har en 4 000-årig tradition i Indien – den räknas som en helig växt. Oljan är en viktig ingrediens i Ayurvedisk medicin. Neemoljan utvinns av nöten, som innehåller ca 50% olja. Det är en trögflytande, mörk och ganska fet olja, som har en bitter smak och en stark doft som påminner om gammal vitlök. Man tar även tillvara på neemträdets bark och blad. Av dessa gör man extrakt som används både invärtes och utvärtes, till samma användningsområden som oljan.

Pris SEK 48.00

Order
  


| Varukorg | Kassan |