Ärkeänglarnas Sten - Uriel
Art Nr R217150

"Ta en Ärkeängel med dig var du går"

4.Uriel - Siarkraften & Naturens ängel

Det finns fyra olika ärkeänglar som alla är 4 x 3 cm stora.

Det är nu allt som ska ske, sker. Många söker tröst, vägledning och stöd hos Änglarna. Vi har valt att ta in Ärkeänglarna i vår butik i form av en Änglasten, lagom stor att bära i fickan så du kan ta med den och dess Kraft & Visdom vart du än går!

Leverans ca 2-3v.

ÄRKEÄNGEL URIEL

Uriel betyder "Elden av Gud" Han är den visaste av änglar. Uriel är naturens egen ängel. Han är siarkraften och visdomen så honom kan du se med en bok eller bokrulle.

Uriel anses vara en av de klokaste Ärkeänglarna på grund av hans intellektuella information, praktiska lösningar och kreativa insikt, men han är väldigt subtil. Du kanske inte ens inser att han har svarat din bön tills du har plötsligt kommit på en briljant ny idé.

Han är ärkeängeln för alkemi och visioner och han sägs kunna se igenom evigheten. Uriel ser över alla naturandar och deras arbete och hjälper oss att bli medvetna om dem för att sedan kunna arbeta i harmoni med dem.

Uriel ger inre frid, lugn för själen och ger nytt hopp. Han hjälper till att hela problem i relationer och det förflutna. Uriel hjälper dig att bränna bort det du inte längre vill ha i ditt liv. Uriel manifesterar gudomlig rättvisa och helar karma.

Symbol: Bok, bokrulle, triangel

Färg: Blå, Vinröd och guld

Astrologi: Vattumannen

Väderstreck: söder

Doft: Citronella

Dag: Lördag

Planet: Uranus

Kristall: Iris Stone (klar Topas, iriserande agat etc)

Element: Luft

Pris SEK 70.00

Order
  


| Varukorg | Kassan |