Spåkula i kristallglas
Art Nr R9617

Tillverkad i kristallglas, förpackad i en blå tygklädd låda tillsammans med den fina foten i brunt trä som roterar så du enkelt kan snurra din kula när du letar svar. Kulan är 12 cm i diameter.

När du inte använder din kula för spådomar så ger den ditt hem ett fint energiflöde, se upp för solkatter som kan brännas! Placeras ej i fönstret.

När du väl har hittat en spåkula som du tycker om så ta väl hand om den. Den ska bli din "vän" som du skal samarbeta med! Rena kulan med tex. rökelse, salvia, salt eller sol & måne. Välkomna din nya vän med en Invignings ceremoni som passar dig. Låt ingen annan röra vid din kula. Om någon olykligtvis ändå gjort det så rena den och återinvig den igen. Eller gör detta till en förberedande procedur som du utför varje gång du ska använda den. Det kan vara ett bra sätt att "tona in sig" med kulan innan man börjar spå.

När du spår så titta förbi, igenom kulan och få focus långt bort, försök sedan att se hur den ändrar klarhet inuti och börjar få skyar som du sedan får lära dig att tolka. Lycka till!

Pris SEK 1050.00

Order
  


| Varukorg | Kassan |