Totems - med Ylva Trollstierna
Art Nr YT9789198000818

Totems - djuret inom dig?

Totems är lika med kraftdjur, varje djur bär på en speciell egenskap och några av dem har du hört i taligt dal, som att ha en räv bakom örat, det vill säga vara listig som en räv. Men även att duvan manar till fred, eller att någon är vis som en gammal uggla eller att någon stjäl som en skata och förhoppningsvis så tillbringar du inte dagarna med kaffegökar men har säkert hört att just göken lägger sina ägg i andras bon, och vad kan det betyda?

Ordet totems kanske du känner igen från någon indianfilm där du sett en totempåle, som visar på de djur som ger energi till just den stammen och även du har möjligheten att möta och ta del av visdomen från dina totems. Och den möjligheten finner du bland annat i denna bok. Ylva har genom sin erfarenhet av varje djurs egenskaper skapat en talande, enkel vägledning om varför just det djuret finns vid din sida.

Och för dig som också tycker om Tarot så har Ylva skrivit efter varje djur (med större text) vilket Tarotkort det har respons till så att du får mer information till Tarot via djurets lärdom.

Författaren: Ylva Trollstierna. Har skrivit flera böcker om olika ämnen inom nyandlighet, främst Tarot men även i ämnen som kristaller, aura och färger, astrologi, tidigare liv m.m Ylva är även en efterfrågad och omtyckt föredragshållare och kursledare.

Pris SEK 220.00

Order
  


| Varukorg | Kassan |